IRON Γραφείο Διευθυντικό με Βοηθητικό

Κατάστημα: MENEXES   


Τιμή από: € 540 – € 580


Αγορά στον ΙΣΤΟΤΟΠΟ


H ολοκληρωμένη σειρά Διευθυντικών Γραφείων IRON προσφέρει έναν άριστο συνδυασμό υλικών για τη δημιουργία ενός σύγχρονου περιβάλλοντος. Μπορείτε να συνδυάσετε αντίθετα φινιρίσματα στα επιμέρους τμήματα του γραφείου και έτσι θα δημιουργήσετε μια ζωντανή αντιπαράθεση καθιστώντας το σε ένα κομψό σημείο εστίασης στο χώρο.



MENEXES 18/06/2024 € 540 – € 580 Μετάβαση στον ΙΣΤΟΤΟΠΟ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ταμπλό/Ποδαρικό MFC 38 ΧΙΛ Χρώμα Ταμπλό/Ποδαρικό Μελαμίνη από Cat1 Διαστάσεις Ταμπλό 180/200x85cm Μετώπη/Βοηθητικό MFC 25 ΧΙΛ Χρώμα Μετώπη/Βοηθητικό MFC από Cat1 Διαστάσεις Βοηθητικής Επιφάνειας 170x53cm Πέλματα ρυθμιζόμενου ύψους

Γενικά Χαρακτηριστικά

Οι ξύλινες επιφάνειες κατασκευάζονται από μοριοσανίδα τύπου P2 με επένδυση μελαμίνης κλάσης Ε1 ως προς την έκκληση φορμαλδεΰδης (υψηλής ποιότητας). Έχουν ιδιαίτερη αντοχή στην καταπόνηση και στον χρόνο (τριβή κ χάραξη). Όλες οι κολλήσεις των περιθωρίων είναι με κόλλα πολυουρεθάνης, αδιαβροχοποίησης. Τα χρώματα μπορεί να διαφέρουν σχετικά από την πραγματικότητα λόγω των τεχνικών προδιαγραφών της οθόνης σας.

Συναρμολόγηση

Απαιτείται απλή συναρμολόγηση. Το προϊόν παραδίδεται αμοντάριστο στην εργοστασιακή του συσκευασία. Αναλυτικός οδηγός συναρμολόγησης εδώ: assembly Το έμπειρο τεχνικό μας τμήμα είναι στην διάθεση σας τηλεφωνικά, για να σας εξυπηρετήσει για οποιαδήποτε απορία κατά την συναρμολόγηση.

ΤεχνολογίαΤεχνολογία