ALFA Κάθισμα Εργασίας

Κατάστημα: MENEXES   


Τιμή από: € 210 – € 215


Αγορά στον ΙΣΤΟΤΟΠΟ


Το εργασιακό κάθισμα ALFA αποτελεί μια σύγχρονη λύση που θα ζωντανέψει τον επαγγελματικό σας χώρο. Λιτή αισθητική και εργονομικός σχεδιασμός. Το κάθισμα αυτό σας προσφέρει άνεση καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας ενισχύοντας την αποδοτικότητά σας. Κατάλληλη και για χώρους συνεδριάσεων Διαθέσιμο σε αρκετές επιλογές ώστε να καλύψουν τις ατομικές σας ανάγκες.



MENEXES 17/06/2024 € 210 – € 215 Μετάβαση στον ΙΣΤΟΤΟΠΟ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Επένδυση: Τεχνόδερμα | Ύφασμα Διαστάσεις: 57X52X83 Περιστρεφόμενο, Τροχήλατο Βραχίονες Μεταλλικοί με επένδυση από ελαστική πολυουρεθάνη Βάση πεντακτινωτή Χρωμίου ή Βαφής (Λευκό ή Μάυρο) Τροχοί: δίδυμοι από ενισχυμένο θερμοπλαστικό υλικό.

Γενικά Χαρακτηριστικά

Μηχανισμός Tilt που επιτρέπει την έδρα και την πλάτη του καθίσματος να κινούνται ταυτόχρονα κ ελεύθερα. Η ένταση της ανάκλησης μπορεί να ρυθμιστεί ανάλογα με το βάρος του χρήστη με περιστρεφόμενο μοχλό. Η ρύθμιση του ύψους του καθίσματος γίνεται με αμορτισέρ πεπιεσμένου ειδικού αερίου. Σταθεροί Βραχίονες Παρέχεται εγγύηση για τα μηχανικά μέρη και επίσης service και ανταλλακτικά. Τα χρώματα μπορεί να διαφέρουν σχετικά από την πραγματικότητα λόγω των τεχνικών προδιαγραφών της οθόνης σας.

Συναρμολόγηση

Απαιτείται συναρμολόγηση. (Εύκολη σύνδεση αμορτισέρ και ροδάκια). Οδηγίες εδώ: assembly Το έμπειρο τεχνικό μας τμήμα είναι στην διάθεση σας τηλεφωνικά, για να σας εξυπηρετήσει για οποιαδήποτε απορία κατά την συναρμολόγηση.

ΤεχνολογίαΤεχνολογία