BIK Γραφείο Εργασιακό

Κατάστημα: MENEXES   


Τιμή από: € 140 – € 395


Αγορά στον ΙΣΤΟΤΟΠΟ


Κλασσικός σχεδιασμός που μπορεί να καλύψει υπαλληλικές θέσεις εργασίας. Ένα ευέλικτο γραφείο από την ολοκληρωμένη σειρά εργασιακών γραφείων ΒΙΚ, που δένει αρμονικά στο χώρο εργασίας, καλύπτοντας παράλληλα όλες τις λειτουργικές σας ανάγκες. Το γραφείο έχει μετώπη σε χρώμα Ανθρακί.



MENEXES 19/05/2024 € 140 – € 395 Μετάβαση στον ΙΣΤΟΤΟΠΟ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ταμπλό/Ποδαρικά MFC 25 ΧΙΛ Χρώμα Ταμπλό/Ποδαρικό από Cat1 Μετώπη MFC 18 ΧΙΛ Χρώμα Μετώπης Ανθρακί U961 Πόδι Μεταλλικό Χρωμίου (στη σύνθεση με Βοηθητικό). Κατασκευάζεται από μέταλλο υψηλών αντοχών, ηλεκτροστατικής βαφής. Ύψος γραφείου 750mm Πέλματα ρυθμιζόμενου ύψους

Γενικά Χαρακτηριστικά

Οι ξύλινες επιφάνειες κατασκευάζονται από μοριοσανίδα τύπου P2 με επένδυση μελαμίνης κλάσης Ε1 ως προς την έκκληση φορμαλδεΰδης (υψηλής ποιότητας). Έχουν ιδιαίτερη αντοχή στην καταπόνηση και στον χρόνο (τριβή κ χάραξη) σύμφωνα με τα πρότυπα ΕN 14322 και EN14323. Όλες οι κολλήσεις των περιθωρίων είναι με κόλλα πολυουρεθάνης, αδιαβροχοποίησης. Οι λεπτομέρειες στην κατασκευή αναδεικνύουν καλαίσθητα το σύνολο. Τα χρώματα μπορεί να διαφέρουν σχετικά από την πραγματικότητα λόγω των τεχνικών προδιαγραφών της οθόνης σας.

Συναρμολόγηση

Απαιτείται απλή συναρμολόγηση. Το προϊόν παραδίδεται αμοντάριστο στην εργοστασιακή του συσκευασία. Αναλυτικός οδηγός συναρμολόγησης εδώ: assembly Το έμπειρο τεχνικό μας τμήμα είναι στην διάθεση σας τηλεφωνικά, για να σας εξυπηρετήσει για οποιαδήποτε απορία κατά την συναρμολόγηση.

ΤεχνολογίαΤεχνολογία