BRONZ Κάθισμα Κλασσικό

Κατάστημα: MENEXES   


Τιμή: 640 € 793,60


Αγορά στον ΙΣΤΟΤΟΠΟ


Κλασσικό κάθισμα Bronz με πληθωρικότητα που προσδίδει κύρος στον επαγγελματικό σας χώρο. Κλασσικός σχεδιασμός, πολυτελή υλικά που συνδυάζουν άνεση και εργονομία με πλήρη αρμονία.



MENEXES 19/05/2024 640 € Μετάβαση στον ΙΣΤΟΤΟΠΟ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Επένδυση Έδρας/Πλάτης: Τεχνόδερμα, Ύφασμα Διαστάσεις: 65X60X120 Βραχίονες: Ξύλινοι λουστραρισμένοι Πλάτη Καπιτονέ Τροχήλατη Βάση Πεντακτινωτή

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Μηχανισμός Multiblock που επιτρέπει την έδρα και την πλάτη του καθίσματος να κινούνται ταυτόχρονα. Η ανάκληση σταθεροποιείται σε διάφορες θέσεις με ξεχωριστό μοχλό. Η ένταση της ανάκλησης μπορεί να ρυθμιστεί ανάλογα με το βάρος του χρήστη με περιστρεφόμενο μοχλό. Κίνηση καθ΄ ύψος με αμορτισέρ ασφαλείας, πεπιεσμένου ειδικού αερίου. Σταθεροί βραχίονες Παρέχεται εγγύηση για τα μηχανικά μέρη και επίσης service και ανταλλακτικά. Τα χρώματα μπορεί να διαφέρουν σχετικά από την πραγματικότητα λόγω των τεχνικών προδιαγραφών της οθόνης σας.

Συναρμολόγηση

Απαιτείται συναρμολόγηση. (Εύκολη σύνδεση αμορτισέρ και ροδάκια). Οδηγίες εδώ: folding table Το έμπειρο τεχνικό μας τμήμα είναι στην διάθεση σας τηλεφωνικά, για να σας εξυπηρετήσει για οποιαδήποτε απορία κατά την συναρμολόγηση.

ΤεχνολογίαΤεχνολογία