FIESTA, Πολυθρόνα

Κατάστημα: MENEXES   


Τιμή από: € 240 – € 338


Αγορά στον ΙΣΤΟΤΟΠΟ


Η πολυθρόνα FIESTA αποτελεί μια σύγχρονη λύση για τους χώρους αναμονής και φιλοξενίας των επισκεπτών σας. Επενδύεται εξ’ ολοκλήρου από δερματίνη και ύφασμα σε πολλές επιλογές χρωμάτων. Σχεδιασμός minimal και λιτός. Η πολυθρόνα μπορεί να έχει πολλαπλές χρήσεις σε έναν χώρο εργασίας Κατάλληλη και για χώρους συνεδριάσεων Διαθέσιμο σε αρκετές επιλογές ώστε να καλύψουν τις ατομικές σας ανάγκες.



MENEXES 19/05/2024 € 240 – € 338 Μετάβαση στον ΙΣΤΟΤΟΠΟ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Επένδυση: Τεχνόδερμα | Ύφασμα Διαστάσεις: 61X51X81 Σταθερό ή Περιστρεφόμενο Βάση Χρωμίου: Τετρακτινωτή | Στρόγγυλη | Λάμα Βάση Πλαστική ΜΑΤ: Μαύρη | Λευκή

Γενικά Χαρακτηριστικά

Κίνηση καθ΄ύψος με αμορτισερ ασφαλείας, πεπιεσμένου ειδικού αερίου (ΜΟΝΟ στο περιστρεφόμενο κάθισμα με σταθερή στρόγγυλη βάση). Παρέχεται εγγύηση για τα μηχανικά μέρη και επίσης service και ανταλλακτικά. Τα χρώματα μπορεί να διαφέρουν σχετικά από την πραγματικότητα λόγω των τεχνικών προδιαγραφών της οθόνης σας.

Συναρμολόγηση

Απαιτείται συναρμολόγηση. (Εύκολη σύνδεση βάσης ή αμορτισέρ και ροδάκια όπου προβλέπεται). Οδηγίες εδώ: assembly Το έμπειρο τεχνικό μας τμήμα είναι στην διάθεση σας τηλεφωνικά, για να σας εξυπηρετήσει για οποιαδήποτε απορία κατά την συναρμολόγηση.

ΤεχνολογίαΤεχνολογία