CLASSIC Γραφείο Κλασσικό, Καπλαμάς

Κατάστημα: MENEXES   


Τιμή: 2400 € 2.976,00


Αγορά στον ΙΣΤΟΤΟΠΟ


Η σειρά κλασσικών γραφείων Classic δημιουργήθηκε με σκοπό να εντυπωσιάσει. Ο κλασσικός σχεδιασμός θα προσδώσει κύρος στο χώρο σας. Οι μεγάλοι όγκοι των επίπλων δημιουργούν μια σύνθεση που προσδίδει στο χώρο δέος, κυριαρχία και επιβλητικότητα.



MENEXES 02/06/2024 2400 € Μετάβαση στον ΙΣΤΟΤΟΠΟ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Σκελετός/Ταμπλό/Τελειώματα από Δρυς Φυσικό Καπλαμά Χρώμα Σκελετός/Ταμπλό/Τελειώματα από Cat2 (καπλαμά) Διαστάσεις: 200χ90 Δυο συρταριέρες εκατέρωθεν

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Οι ξύλινες επιφάνειες κατασκευάζονται από καπλαμά έτσι ώστε να έχουν την ομορφιά και την αίσθηση του πραγματικού ξύλου. Οι λεπτομέρειες στην κατασκευή αναδεικνύουν καλαίσθητα το σύνολο. Όλες οι κολλήσεις των περιθωρίων είναι με κόλλα πολυουρεθάνης, αδιαβροχοποίησης. Τα χρώματα μπορεί να διαφέρουν σχετικά από την πραγματικότητα λόγω των τεχνικών προδιαγραφών της οθόνης σας.

Συναρμολόγηση

Απαιτείται συναρμολόγηση. Το προϊόν παραδίδεται αμοντάριστο στην εργοστασιακή του συσκευασία. Aναλυτικός οδηγός συναρμολόγησης εδω: Το έμπειρο τεχνικό μας τμήμα είναι στην διάθεση σας τηλεφωνικά, για να σας εξυπηρετήσει για οποιαδήποτε απορία κατά την συναρμολόγηση.

ΤεχνολογίαΤεχνολογία