RIO Γραφείο Διευθυντικό

Κατάστημα: MENEXES   


Τιμή από: € 810 – € 1670


Αγορά στον ΙΣΤΟΤΟΠΟ


Σειρά Διευθυντικών Γραφείων RIO. Μοντέρνος και επιβλητικός σχεδιασμός. Οι ιδιαίτερες κατασκευαστικές λεπτομέρειες το καθιστούν μοναδική επιλογή για τη δημιουργία ενός χώρου που εκφράζει απόλυτα μια έντονη προσωπικότητα. Το γραφείο RIO διατίθεται σε: Τρεις τύπους: Με προέκταση | Με βοηθητικό | Ή χωρίς Δύο μετώπες: Ξύλο | Ξύλινο Φυλλαράκι Μπορείτε να συμπληρώσετε την σύνθεση με την εντυπωσιακή βιβλιοθήκη για την αποθήκευση των φακέλων σας.



MENEXES 26/06/2024 € 810 – € 1670 Μετάβαση στον ΙΣΤΟΤΟΠΟ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ταμπλό ίσιο, MFC 18ΧΙΛ Χρώμα Ταμπλό από Cat1 Ποδαρικά MFC 50ΧΙΛ Χρώμα Ποδαρικά Η1113, Η3453 Μετώπη MFC 18ΧΙΛ Χρώμα Μετώπη από Cat1 Βοηθητικό/Προέκταση MFC 50ΧΙΛ Χρώμα Βοηθητικού/Προέκταση από Cat1 Μεντεσέδες 3D πολλαπλών ρυθμίσεων με φρένο επαναφοράς Χερούλι Βοηθητικού: Μπάρα Μεταλλική

Γενικά Χαρακτηριστικά

Οι ξύλινες επιφάνειες κατασκευάζονται από μοριοσανίδα τύπου P2 με επένδυση μελαμίνης κλάσης Ε1 ως προς την έκκληση φορμαλδεΰδης (υψηλής ποιότητας). Έχουν ιδιαίτερη αντοχή στην καταπόνηση και στον χρόνο (τριβή κ χάραξη). Όλες οι κολλήσεις των περιθωρίων είναι με κόλλα πολυουρεθάνης, αδιαβροχοποίησης. Τα χρώματα μπορεί να διαφέρουν σχετικά από την πραγματικότητα λόγω των τεχνικών προδιαγραφών της οθόνης σας.

Συναρμολόγηση

Απαιτείται απλή συναρμολόγηση. Το προϊόν παραδίδεται αμοντάριστο στην εργοστασιακή του συσκευασία. Αναλυτικός οδηγός συναρμολόγησης εδώ: assembly Το έμπειρο τεχνικό μας τμήμα είναι στην διάθεση σας τηλεφωνικά, για να σας εξυπηρετήσει για οποιαδήποτε απορία κατά την συναρμολόγηση.

ΤεχνολογίαΤεχνολογία