SKY, Γραφείο

Κατάστημα: MENEXES   


Τιμή: 490 € 607,60


Αγορά στον ΙΣΤΟΤΟΠΟ


Γραφείο SKY με μοναδικό σχεδιασμό που εναρμονίζεται άψογα με την αισθητική του home office περιβάλλοντός σας. Λιτός & Εργονομικός σχεδιασμός που ανταποκρίνεται σε κάθε λειτουργική απαίτηση, με ποιότητα που προσφέρει την απαραίτητη λειτουργικότητα, άνεση και εργονομία κατά τη διάρκεια της εργασίας στο σπίτι.



MENEXES 01/06/2024 490 € Μετάβαση στον ΙΣΤΟΤΟΠΟ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Διαστάσεις: 120Χ65Χ75Υ Ξύλινες Επιφάνειες MFC 18 ΧΙΛ Χρώμα Ξύλινων Επιφανειών από Cat-D Ποδαρικά Μεταλλικά Χρώμα Ποδαρικών: Ημίλευκο με Ανθρακί Πλαϊνά & Συρτάρια: Μεταλλικά Χρώμα Πλαϊνών & Συρταριών: Ανθρακί Τηλεσκοπική Τραβέρσα που λειτουργεί ως κανάλι καλωδίων μεταξύ των δυο ποδαρικών. Πέλματα ρυθμιζόμενου ύψους

Γενικά Χαρακτηριστικά

Οι ξύλινες επιφάνειες κατασκευάζονται από μοριοσανίδα τύπου P2 με επένδυση μελαμίνης κλάσης Ε1 ως προς την έκκληση φορμαλδεΰδης (υψηλής ποιότητας). Έχουν ιδιαίτερη αντοχή στην καταπόνηση και στον χρόνο (τριβή κ χάραξη). Όλες οι κολλήσεις των περιθωρίων είναι με κόλλα πολυουρεθάνης, αδιαβροχοποίησης. Τα χρώματα μπορεί να διαφέρουν σχετικά από την πραγματικότητα λόγω των τεχνικών προδιαγραφών της οθόνης σας.

Συναρμολόγηση

Απαιτείται απλή συναρμολόγηση. Το προϊόν παραδίδεται αμοντάριστο στην εργοστασιακή του συσκευασία. Αναλυτικός οδηγός συναρμολόγησης εδώ: assembly Το έμπειρο τεχνικό μας τμήμα είναι στην διάθεση σας τηλεφωνικά, για να σας εξυπηρετήσει για οποιαδήποτε απορία κατά την συναρμολόγηση.

ΤεχνολογίαΤεχνολογία