VOG Γραφείο Διευθυντικό, Καπλαμά/Corian

Κατάστημα: MENEXES   


Τιμή από: € 1880 – € 2490


Αγορά στον ΙΣΤΟΤΟΠΟ




MENEXES 26/06/2024 € 1880 – € 2490 Μετάβαση στον ΙΣΤΟΤΟΠΟ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ταμπλό Καπλαμάς 18ΧΙΛ ή επιφάνεια Corian 12ΧΙΛ Χρώμα Ταμπλό από Cat2 (καπλαμάς) ή Λευκό Corian Σκελετός Βοηθητικού/Συρταριέρας Καπλαμάς 18ΧΙΛ Χρώμα Σκελετός Βοηθητικού/Συρταριέρας από Cat2 Πόρτες/Μετώπες Καπλαμάς 18ΧΙΛ Χρώμα Πόρτες/Μετώπες από Cat2 (καπλαμάς) Βοηθητικό με: -Δυο (2) συρτάρια κ δύο (2) ντουλάπια -Μεντεσέδες 3D πολλαπλών ρυθμίσεων με φρένο επαναφοράς -Συρτάρια με μηχανισμούς βαρέως τύπου και φρένο για ομαλό κλείσιμο. -Χερούλια: Χωνευτά Μεταλλικά Συρταριέρα με: -Τρία (3) συρτάρια -Οδηγοί κύλισης ακρίβειας -Χερούλια: Χωνευτά Μεταλλικά

Γενικά Χαρακτηριστικά

Οι ξύλινες επιφάνειες κατασκευάζονται από καπλαμά έτσι ώστε να έχουν την ομορφιά και την αίσθηση του πραγματικού ξύλου. Όλες οι κολλήσεις των περιθωρίων είναι με κόλλα πολυουρεθάνης, αδιαβροχοποίησης. Το Corian είναι ένα συμπαγές υλικό λείας επιφάνειας υψηλής τεχνολογίας. Εξαιρετικά φιλικό στο περιβάλλον. Δεν περιέχει τοξικές ουσίες και έχει το πλεονέκτημα να ανακυκλώνεται. Η σύνθεση του, 2/3 φυσικά ορυκτά υλικά και 1/3 ακρυλικές ρητίνες, του προσδίδει την αντιμικροβιακή του ιδιότητα. Οι λεπτομέρειες στην κατασκευή αναδεικνύουν καλαίσθητα το σύνολο. Τα χρώματα μπορεί να διαφέρουν σχετικά από την πραγματικότητα λόγω των τεχνικών προδιαγραφών της οθόνης σας.

Συναρμολόγηση

Απαιτείται συναρμολόγηση. Το προϊόν παραδίδεται αμοντάριστο στην εργοστασιακή του συσκευασία. Aναλυτικός οδηγός συναρμολόγησης εδω: ΜΕ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ assembly | ΜΕ ΣΥΡΤΑΡΙΕΡΑ assembly Το έμπειρο τεχνικό μας τμήμα είναι στην διάθεση σας τηλεφωνικά, για να σας εξυπηρετήσει για οποιαδήποτε απορία κατά την συναρμολόγηση.

ΤεχνολογίαΤεχνολογία